Дослідження біорізноманіття у збереженні виробничо-збутового потенціалу ринку меду в Україні в умовах збурень

Abstract

Викладено результати аналізу ринку меду в Україні та висвітлено внесок біорізноманіття у секторі бджолярства в контексті збереження виробничо-збутового потенціалу учасників ринку меду в Україні під час збурень. Проаналізовано стан та тенденції розвитку українського ринку меду, зокрема встановлено динаміку обсягів виробництва меду, особливості зовнішньоекономічної діяльності в секторі бджолярства, виявлено чинники впливу на розвиток ринку меду в умовах збурень. Виконано SWOT-аналіз українського ринку меду в умовах збурень та надано рекомендації щодо вдосконалення маркетингової діяльності суб’єктів господарювання українського ринку меду в умовах війни.

Description

Citation

Шандрівська О. Є. Дослідження біорізноманіття у збереженні виробничо-збутового потенціалу ринку меду в Україні в умовах збурень / О. Є. Шандрівська, Т. В. Хома // Вісник Національного університету “Львівська політехніка”. Серія: Проблеми економіки та управління. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2023. — Том 7. — № 1. — С. 73–85.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By