Перспективи застосування імпедансних методів для оцінювання якості харчової продукції

Loading...
Thumbnail Image

Date

2007

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”

Abstract

Розглянуто проблеми і перспективи застосування імпедансних методів для оцінювання якості харчової продукції. Проаналізовано сучасний стан імпедансних методів контролю якості та їхнє використання за кордоном. Окреслено перспективи подальшого розвитку цих методів та потребу їхнього впровадження в Україні. Рассмотрены проблемы и перспективы применения импедансных методов для оценивания качества пищевой продукции. Проанализированы импедансные методы контроля качества, их использование за рубежом. Намечены перспективы дальнейшего развития этих методов и потребностьих внедрения в Украине. In the paper problems and aspects of impedance methods implementation for qua lity control of food producst are considered. Modern achievements in impedance methods of quality control outside of Ukraine is discussed. Possibilities of future development of these methods and expediency of their implementation in our country are analyzed.

Description

Keywords

Citation

Бондирєв В. Перспективи застосування імпедансних методів для оцінювання якості харчової продукції / Віктор Бондирєв, Євген Походило // Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідомчий науково-технічний збірник / Національний університет "Львівська політехніка" ; відповідальний редактор Б. І. Стадник. – Львів : Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007. – Випуск 67. – С. 100–103. – Бібліографія: 13 назв.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By