Chemistry & Chemical Technology. – 2017. – Vol. 11, No. 3

Permanent URI for this collectionhttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/42080

The scientific-technical journal

It is the scientific-technical journal in English in Ukraine discussing actual problems of chemistry and chemical technology. Compared with other chemical journals Ch&ChT is publishing materials of both theoretical and practical values in such fields as analytical, general organic, physical and inorganic chemistry; chemistry of high molecular compounds; materials science and engineering; chemical kinetics and catalysis; technology of inorganic substances; technology of organic synthesis products; chemical technology of processing of combustible minerals; processes and apparatus of chemical and food productions; biotechnology and ecology.

Chemistry & Chemical Technology : [the scientific-technical journal] / Lviv Polytechnic National University ; editor-in-chief M. Bratychak. – Lviv : Lviv Politechnic Publishing House, 2017. – Volume 11, number 3. – P. 261–396 : ill.

Зміст (том 11, № 3)


261
270
277
285
291
296
301
308
314
319
327
333
344
349
358
365
372
378
383
387
392

Content (Vol. 11, No 3)


261
270
277
285
291
296
301
308
314
319
327
333
344
349
358
365
372
378
383
387
392

Browse

Search Results

Now showing 1 - 1 of 1
  • Thumbnail Image
    Item
    Effect of high gravity wort fermentation parameters on beer flavor profile
    (Lviv Politechnic Publishing House, 2017-01-20) Kosiv, Ruslana; Kharandiuk, Tetiana; Polyuzhyn, Lubov; Palianytsia, Lubov; Berezovska, Natalia; Lviv Polytechnic National University
    Досліджено вплив температури головного бродіння в діапазоні 282–292 К високогустинного пивного сусла концентрацією 14–18 % сухих речовин на смаковий профіль молодого пива, зумовлений вмістом смако-ароматичних речо- вин – побічних продуктів бродіння: ацетальдегіду, віцинальних дікетонів, н-пропанолу, н-бутанолу, ізобутанолу, 2-метил- бутанолу, 3-метил-бутанолу, етилацетату, ізоамілацетату.