Оптимізація режиму культивування природної асоціації “морський грибок”
Loading...
Files
Date
2011
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Видавництво Львівської політехніки
Abstract
Досліджено параметри культивування природної асоціації «морський грибок» для підвищення біологічної активності культуральної рідини, що може бути використана як функціональний напій. Parameters of cultivation of natural association marine fungus studied for a biological
activity of culture liquid, which can be used as a functional drink.
Description
Keywords
культивування, мікробіологічна асоціація, культуральна рідина, функціональний напій, cultivation, microbiological association, culture liquid, functional drink
Citation
Оптимізація режиму культивування природної асоціації “морський грибок” / О. В. Клеп, Н. Є. Стадницька, В. Г. Червецова, З. В. Губрій, О. В. Швед // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2011. – № 700 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 131-137. – Бібліографія: 6 назв.