Руйнування та окиснення дріжджів у водному розчині глюкози за допомогою ультразвуку в присутності пероксиду водню
Loading...
Files
Date
Authors
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Видавництво Львівської політехніки
Abstract
Досліджено кінетику окиснення дріжджових клітин, ініційованого пероксидом
водню, у воді і водних розчинах глюкози під час оброблення системи ультразвуком і без неї. Показано, що процес відбувається по радикально-ланцюговому механізму згідно з кінетичним рівнянням другого порядку. Kinetics of oxidation of yeast cells initiated by hydrogen peroxide in water and glucose water solutions with different concentrations at ultrasound treatment and without it. Radicalchain
mechanism of yeast organic compounds oxidation with kinetic equation of second order was established.
Description
Citation
Максимів Н. Л. Руйнування та окиснення дріжджів у водному розчині глюкози за допомогою ультразвуку в присутності пероксиду водню / Н. Л. Максимів, С. І. Іванишин // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2011. – № 700 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 231-234. – Бібліографія: 5 назв.