Бактерицидне знезараження сипких харчових продуктів
Loading...
Date
2013
Authors
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Видавництво Львівської політехніки
Abstract
Подано результати знезараження сипких харчових продуктів ультрафіолетовим випромінюванням.
Показані переваги ультрафіолетового випромінювання над іншими методами. Запропоновано спосіб
і пристрій для бактерицидного знезараження сипких продуктів. Проведено необхідні розрахунки,
пов’язані з УФ-опромінюванням. Представлены результаты обеззараживания сыпучих пищевых продуктов ультрафиолетовым излучением. Показаны преимущества ультрафиолетового излучения перед другими методами. Предложен способ и устройство для бактерицидного обеззараживания сыпучих продуктов. Проведены необходимые расчеты, связанные с УФ-облучением. The results of decontamination of bulk food products by ultraviolet radiation. The advantages of UV radiation over
other methods. A method and apparatus for microbicidal disinfection solids. Made the necessary calculations related to UV-irradiation.
Description
Keywords
Citation
Семенов А. Бактерицидне знезараження сипких харчових продуктів / Анатолій Семенов, Наталія Семенова // Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідомчий науково-технічний збірник / відповідальний редактор Б. І. Стадник. – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2013. – Випуск 74. – C. 150–154. – Бібліографія: 9 назв.