Особливості споживчих очікувань на продовольчому ринку в посткризовий період

Loading...
Thumbnail Image

Date

2012

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Видавництво Львівської політехніки

Abstract

Здійснено оцінювання споживчих смаків та переваг на продовольчому ринку. Виявлено особливості зміни обсягу та структури споживання основних продовольчих товарів під дією економічної кризи. Узагальнено підходи до оцінювання споживчих очікувань на продовольчому ринку та їх впливу на стан економіки країни. The evaluation of consumer tastes and advantages at the food market has carried out. The features of volume and structure of consumption change of basic food stuffs under the action of economic crisis are educed. The results of evaluation of consumer expectations at the food market and their influence on the state economy are generalized.

Description

Keywords

споживчі переваги, продовольча доступність, достатність споживання, споживчі очікування, consumer advantages, food availability, sufficientness of consumption, consumer expectations

Citation

Шкварчук Л. О. Особливості споживчих очікувань на продовольчому ринку в посткризовий період / Л. О. Шкварчук // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2012. – № 749 : Логістика. – C. 323–327. – Бібліографія: 6 назв.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By