Дріжджовий лізат як джерело біологічно активних речовин
Loading...
Date
2006
Authors
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
Abstract
Вивчено вплив біологічно активних речовин різної природи на ферментативну активність сахароміцетів. Результати показали, що лізат, одержаний ультразвуковою обробкою дріжджоподібних грибів, можна використовувати як джерело біологічно активних речовин.
The influence of sоurce biologically active substances on the yeast΄s gronth is investigated. The results shown that lysate preparated yeast in the field of ultrasound waves may be used as sourse of biologically active substances.
Description
Keywords
Citation
Косів Р. Б. Дріжджовий лізат як джерело біологічно активних речовин / Р. Б. Косів // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2006. – № 553 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 106–108. – Бібліографія: 7 назв.