Імпульсне озвучення хлібопекарських дріжджів

Loading...
Thumbnail Image

Date

2001

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»

Abstract

Досліджено залежність ферментативної і біосинтетичної активності хлібопекарських дріжджів від умов їх імпульсної обробки ультразвуковими хвилями. The dependence of fermentative and biosynthetical activities of yeast on the conditions of its impulse ultrasonic treatment has been studied.

Description

Keywords

Citation

Паляниця Л. Я. Імпульсне озвучення хлібопекарських дріжджів / Л. Я. Паляниця, Р. Б. Косів // Вісник Державного університету «Львівська політехніка». – 2001. – № 426 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 128–130. – Бібліографія: 2 назви.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By