Дослідження морфології мікробної асоціації "Тибетського грибка"
Loading...
Files
Date
2007
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»
Abstract
Визначено загальний склад нетрадиційної мікробної асоціації “тибетський грибок”,
що об’єднує дріжджі та молочнокислі бактерії, які належать до роду Lactobacillus. The general composition of nontraditional microbe association of “Tibet’s fungi” was studied. It contains one yeаst species and some bacteria from family Lactobacillus.
Description
Keywords
мікробна асоціація “тибетський грибок”, молочнокислі бактерії, Lactobacillus
Citation
Дослідження морфології мікробної асоціації "Тибетського грибка" / О. І. Вічко, Н. С. Щеглова, В. Г. Червецова, З. В. Губрій, О. В. Швед, В. П. Новіков // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2007. – № 590 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 125-127. – Бібліографія: 8 назв.