Визначення конструкційних параметрів машин для різання хлібобулочних виробів

Date

2018-02-26

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Видавництво Львівської політехніки

Abstract

Визначено значення основних конструкційних параметрів різання хлібобулочних виробів на скибки. Наведено рекомендації щодо вибору параметрів як вхідних даних, які необхідні під час проектування машин для різання хлібобулочних виробів.
The value of the basic structural parameters during cutting of bakery products into slices is determined. It's given the recommendations for choosing parameters as input data which are necessary for the design of machines for cutting bakery products.

Description

Keywords

хлібобулочні вироби, параметри різання, автоматизація, кут заточки, потужність, bakery products, cutting parameters, automation, sharpening angle, power

Citation

Завербний А. Р. Визначення конструкційних параметрів машин для різання хлібобулочних виробів / А. Р. Завербний, Ю. В. Кодра // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». Серія: Оптимізація виробничих процесів і технічний контроль у машинобудуванні та приладобудуванні. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2018. — № 891. — С. 3–7.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By