Математична модель процесу сокоочищення у цукровому виробництві

Date

2005-03-01

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”

Abstract

Отримано математичні модеіі технологічних процесів очищення дифузійного соку з врахуванням їх взаємодії, нестаціонарних характеристик та існуючих об’єктивних обмежень на вектори вимірювань та управління.
The mathematical models of technological processes of clearing of diffusion juice are received in view of their interaction, non-stationary characteristics and existing objective restrictions on vectors of measurements and management.

Description

Keywords

Citation

Ушаков Е. Математична модель процесу сокоочищення у цукровому виробництві / Е. Ушаков, О. Наталич // Вісник Національного університету “Львівська політехніка”. — Львів : Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2003. — № 481 : Комп'ютерна інженерія та інформаційні технології. — С. 41–47. — (Моделювання процесів і систем).

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By