Інтелектуальна система моніторингу та обслуговування клієнтів у ресторанному бізнесі
Loading...
Files
Date
2010
Authors
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Видавництво Львівської політехніки
Abstract
Запропоновано методи вирішення задач моніторингу та обслуговування клієнтів у ресторанному бізнесі. Ці задачі реалізовано та вирішено в інтелектуальній системі моніторингу та обслуговування клієнтів. This article is devoted to the solving tasks of monitoring and service of customers in restaurant business. These tasks are realized and decided in the intellectual system of monitoring and service of customers.
Description
Keywords
інтелектуальна система, моніторинг, обслуговування клієнтів, intellectual system, monitoring, service of customers
Citation
Кісь Я. Інтелектуальна система моніторингу та обслуговування клієнтів у ресторанному бізнесі / Я. Кісь, З. Павлів // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2010. – № 672 : Комп’ютерні науки та інформаційні технології. – С. 251–262. – Бібліографія: 3 назви.