Вплив азотовмісних продуктів на ріст хлібопекарських дріжджів

Loading...
Thumbnail Image

Date

2004

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»

Abstract

Вивчено вплив джерел азоту різної природи на нагромадження біомаси сахароміцетів. Результати показали, що лізат, одержаний ультразвуковою обробкою дріжджоподібних грибів, можна використовувати як джерело азотного живлення та ростових речовин з метою інтенсифікації росту дріжджів. The influence of seurce nitrogen on the yeast's gronth is investigation. The results shown that lysate preparated yeast in the field of ultrasound waves may be used as sourse of nitrogen and biologically active substances for intensification of yeast's gronth.

Description

Keywords

Citation

Вплив азотовмісних продуктів на ріст хлібопекарських дріжджів / Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, І. А. Бурин // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2004. – № 516 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 61–63. – Бібліографія: 6 назв.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By