Вплив азотовмісних продуктів на ріст хлібопекарських дріжджів
Loading...
Files
Date
2004
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»
Abstract
Вивчено вплив джерел азоту різної природи на нагромадження біомаси сахароміцетів. Результати показали, що лізат, одержаний ультразвуковою обробкою дріжджоподібних грибів, можна використовувати як джерело азотного живлення та ростових речовин з метою інтенсифікації росту дріжджів. The influence of seurce nitrogen on the yeast's gronth is investigation. The results shown
that lysate preparated yeast in the field of ultrasound waves may be used as sourse of nitrogen and biologically active substances for intensification of yeast's gronth.
Description
Keywords
Citation
Вплив азотовмісних продуктів на ріст хлібопекарських дріжджів / Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, І. А. Бурин // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2004. – № 516 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 61–63. – Бібліографія: 6 назв.