Фактори формуванняя асортименту та рівня якості керамічних виробів

No Thumbnail Available

Date

2005

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»

Abstract

Наведено фактори формування асортименту та рівня якості керамічних виробів, на основі чого запропоновано схему їх впливу на конкурентоспроможність указаної продукції. Some factors of assortment and guality level of the ceramics products are presented in this article, on the basics of these factors the sheme of their influence on the competitivnes of this products is proposed.

Description

Keywords

формування асортименту, показники водопоглинання і морозостійкості

Citation

Гивлюд М. М. Фактори формуванняя асортименту та рівня якості керамічних виробів / М. М. Гивлюд, І. Л. Дублянська // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2005. – № 536 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 245-247. – Бібліографія: 3 назви.