Логістика

Permanent URI for this communityhttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/2138

Browse

Search Results

Now showing 1 - 2 of 2
  • Thumbnail Image
    Item
    Концепція ланцюга пропозиції
    (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005-03-01) Крикавський, Є. В.; Кобилюх, О. Я.; Кузяк, В. В.; Національний університет “Львівська політехніка”
    Досліджено методологічні засади інтеграції сфер логістики і виробництва. Ідентифіковано чинники формування ланцюгів пропозиції та обґрунтовано елементи механізму управління їх функціонуванням.
  • Thumbnail Image
    Item
    Логістика: традиційні і нетрадиційні сфери використання
    (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2006-01-31) Крикавський, Є. В.; Патора, Р.; Національний університет “Львівська політехніка”
    Досліджуються умови та наслідки використання концепції логістики у традиційних сферах: підприємництві, військовій та нетрадиційних сферах, зокрема в медицині, в комунальному господарстві, у видавництві, у сфері захисту середовища, у побуті (в домогосподарствах), у готельному та туристичному бізнесі Ідентифіковані чинники, що мотивують прискорене впровадження логістичних рішень у нетрадиційних сферах економіки. Обгрунтовані засади оцінки потенціалу логістики в реалізації стратегій ланцюгів поставок і мереж.