Спельта як альтернативна сировина для одержання спиртової бражки
Loading...
Files
Date
2011
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Видавництво Львівської політехніки
Abstract
Для приготування сусел використано альтернативну крохмалевмісну сировину –
спельту. Досліджено оптимальні умови для розварювання та зброджування цієї
сировини. Одержано результати, схожі із традиційною сировиною – пшеницею. For the worts preparation was used alternative material – spelta. Optimal conditions for preparing and fermentation of this material was investigated. The results were similar with traditional material – wheat.
Description
Keywords
спельта, помел зерна, ферментний препарат, сусло, бражка, spelta, milling grain, enzyme preparation, sush, brazhka
Citation
Спельта як альтернативна сировина для одержання спиртової бражки / О. В. Швабюк, Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, О. С. Гродзіцька, З. Г. Піх // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2011. – № 700 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 94-97. – Бібліографія: 4 назви.