Розроблення апаратурного забезпечення для одержання кисломолочного напою на основі природної асоціації “тибетський грибок”
Loading...
Files
Date
2011
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Видавництво Львівської політехніки
Abstract
Випробувано біореактори різних конструкцій під час одержання кефіру на основі
“тибетського грибка”. Вивчено вплив іонів феруму у середовищі на активність мікробіоти “тибетський грибок”, а також можливість застосування сталевого обладнання для одержання ферментованого напою. The different constructions of bioreactors and their influance on dairy-milk kefir were
tested. The influsnce of ferrum ions in growth medium and a possibility of steel equipments
useing in the fermentation proces were studed.
Description
Keywords
біореактори, технологічні характеристики, “тибетський грибок”, “tibet fungus”, bioreactor, technological characteristics
Citation
Червецова В. Г. Розроблення апаратурного забезпечення для одержання кисломолочного напою на основі природної асоціації “тибетський грибок” / В. Г. Червецова, М. О. Платонов, О. І. Вічко, І. Я. Матківська, І. В. Швець, В. П. Новіков // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2011. – № 700 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 153-155. – Бібліографія: 5 назв.