Вплив виду крохмалевмісної сировини та способу одержання спиртової бражки на якість бражного дистиляту

Loading...
Thumbnail Image

Date

2005

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»

Abstract

Досліджено вплив способу одержання спиртової бражки та виду крохмалевмісної сировини на якість етилового спирту. Встановлені залежності технологічних показників дозрілих бражок та їх дистилятів від виду сировини та режимів розварювання. The influence of technology alcohol brew and species of starch row materials on quality alcohol has been studied. The dependencies of technology characters of the brew from conditions of heating and species of starch row materials were determined.

Description

Keywords

Citation

Бліщ Р. О. Вплив виду крохмалевмісної сировини та способу одержання спиртової бражки на якість бражного дистиляту / Р. О. Бліщ, К. В. Колеснікова, Д. Й. Колінська // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2005. – № 536 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 84-86. – Бібліографія: 3 назви.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By